OVER VIAVISIA
portret Viavisia Webdesign en cursussen fotobewerking
text figcap

Over Viavisia

Ik ben Peter Buijs. Met passie voor grafische toepassingen en fotografie, ontwerp ik websites en geef ik cursussen fotobewerking en WordPress.

Regelmatig houd ik mezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Ook houd ik mijn kennis over de nieuwste versies van fotobewerkingsprogramma’s bij.

Met behulp van professionele software ben ik in staat om een website op maat met een unieke uitstraling te ontwerpen. Ook kan ik een website-template voor een opensource programma als WordPress verzorgen ( zodat je na oplevering van een website eventueel zelf aan de slag kunt om je website aan te passen).
Heb je speciale wensen? Laat het me weten en we zoeken samen naar een oplossing. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vacaturebanksysteem (zoals b.v. Carerix) gekoppeld aan WordPress? Zodat de vacatures binnen Carerix automatisch verschijnen op je website. Een voorbeeld hievan vind je op de website van M10 advies: M10advies

Ook wanneer je behoefte hebt aan (extra) kennis over WordPress, kun je bij mij terecht. Ik geef je tijdens mijn cursussen graag tips om het werken met WordPress te veraangenamen en te vereenvoudigen. Maar ook een social media gerelateerde cursus behoort tot de mogelijkheden: basis cursus Facebook, Mailchimp of LinkedIn bijvoorbeeld.  Advies over het verbeteren van de vindbaarheid en de zichtbaarheid van je website is, -al dan niet in de vorm van een workshop “zoekmachine optimalisatie”- ook mogelijk: workshop zoekmachine optimalisatie

Mijn kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan met fotobewerkingsprogramma’s draag ik met veel plezier over aan andere mensen. Ik probeer daarbij ook zoveel mogelijk naar de overeenkomsten tussen programma’s die op de markt zijn te kijken.

Mijn doel bij alle cursussen is om je een breed inzetbaar inzicht mee te geven. En mijn streven is, dat je na het volgen van een cursus zelfstandig, onbevangen en zonder zorgen met diverse (soortgelijke) programma’s om kan gaan.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Heb je nog vragen? Voel je vrij om me te mailen of te bellen. Ik sta je graag te woord.

MAATWERK WEBDESIGN EN CURSUSSEN MET PERSOONLIJKE AANDACHT

Waarom Viavisia websites?

Viavisia denkt mee en adviseert over hetgeen bij het bouwen van een website komt kijken: hosting, afbeeldingen, zoekmachine optimalisatie enz.

Viavisia kan je helpen bij de voorbereiding van je website. Welke stappen moet je nemen voor het kenbaar maken van je wensen of van de inhoud van je website?

Viavisia maakt wanneer dat nodig is de techniek voor jou duidelijk, zodat het ook voor jou begrijpelijk wordt en er mee aan de slag kunt.

Mogelijkheid tot het bekijken van een (deel) ontwerp in PDF voordat de oprdracht daadwerkelijk van start gaat. Zo krijg je van te voren een indruk over de stijl en indeling van de website. Wanneer er overeenstemming is bereikt over de stijl en indeling, kan er worden begonnen met het daadwerkelijk bouwen van de website.

Een ontwerp op maat behoort tot de mogelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld een PSD ontwerp (Photoshop) om laten zetten in een werkende WordPress website.
Daarnaast is er, als aanvulling, de mogelijkheid om de Wordpress website zodanig te laten maken, dat je zelf voor een groot deel de ‘look en feel’ van je website kunt aanpassen.

Als aanvulling kun je een cursus volgen om je website zelf aan te kunnen passen, te beheren of de functionaliteit mee te geven die jij wenst.
Meer hierover kun je lezen op: cursus WordPress

Waarom Viavisia cursussen?

De cursussen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 mensen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Mijn geduld is mijn kracht: ik pas me makkelijk aan het leertempo van de cursist(te) aan.

Technische kennis weet ik ook voor mensen met geen of minder technische kennis begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

Cursisten ervaren mijn manier van begeleiden prettig.

De cursussen hebben een logische opbouw en structuur. Daarnaast is er altijd ruimte voor vragen.

KOFFIE OF THEE?

Viavisia
Duizendschoonstraat 24a
3051SE Rotterdam

telefoon: 06-23462242

e-mail: peter@viavisia.nl

KvK-nummer: 20115068