Over

viavisia

Over Viavisia

Waarom Viavisia webdesign?

Advies

Viavisia denkt mee en adviseert over hetgeen bij het bouwen van een website komt kijken:

Viavisia kan je helpen bij de voorbereiding van je website. Welke stappen moet je nemen voor het kenbaar maken van je wensen of van de inhoud van je website?

Viavisia maakt wanneer dat nodig is de techniek voor jou duidelijk, zodat het ook voor jou begrijpelijk wordt en er mee aan de slag kunt.

Voorbeeld ontwerp

Mogelijkheid tot het bekijken van een (deel) ontwerp voordat de oprdracht daadwerkelijk van start gaat. Zo krijg je van te voren een indruk over de stijl en indeling van de website. Wanneer er overeenstemming is bereikt over de stijl en indeling, kan er worden begonnen met het daadwerkelijk bouwen van de website.

Ontwerp op maat

Een ontwerp op maat behoort tot de mogelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld een PSD ontwerp (Photoshop) om laten zetten in een werkende WordPress website.
Daarnaast is er, als aanvulling, de mogelijkheid om de Wordpress website zodanig te laten maken, dat je zelf voor een groot deel de ‘look en feel’ van je website kunt aanpassen.

Aanvullende cursussen

Als aanvulling kun je een cursus volgen om je website zelf aan te kunnen passen, te beheren of de functionaliteit mee te geven die jij wenst.
Meer hierover kun je lezen op de cursussen site van Viavisia:  cursus WordPress

Contact

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Heb je nog vragen? Voel je vrij om te mailen of te bellen. Viavisia staat je graag te woord.