TIPS WORDPRESS

Tips WordPress

Op deze pagina kun je mijn berichten met tips lezen. De pagina wordt regelmatig ververst met nieuwe ideeën en tips en tricks over o.a. WordPress en alles wat maar met webdesign te maken heeft.

Editor Wordpress

Informatie over de editor van Wordpress. Hier vind je o.a informatie over hoe je de editor van Wordpress gebruiksvriendelijker kunt maken. Zo wordt het onderhouden en het wijzigen van je website al een stukje eenvoudiger.

Plugins Wordpress

Met plugins kun je de mogelijkheden van Wordpress uitbreiden. Ook kun je met plugins Wordpress meer "laten werken zoals jij dat wilt". In deze blogs leg ik uit wat plugins zijn. Maar vooral de plugins, waarvan ik denk dat ze interessant voor je zouden kunnen zijn worden besproken. Wanneer ik een nieuwe plugin heb "ontdekt", zal ik hier melding van maken in deze berichten.

Socialmedia

Ben je aan het bloggen? Of wil je op een andere manier Wordpress laten samenwerken met de door jou gebruikte socialmedia? Dan ben je hier op het juiste adres. De blogberichten zullen regelmatig worden aangevuld met tips. Met deze tips kun je er voor zorgen dat het werken met Wordpress en socialmedia net dat beetje makkelijker gaat.

Webwinkel

Zelf een webwinkel beginnen? In een aantal berichten, neem ik stap voor stap met je door hoe je zelf een webwinkel kunt opstarten. Het e.a. wordt daarbij ondersteund door instructie video's., Je zult zien dat wanneer je een (eenvoudige) webwinkel wilt opzetten, je prima met Wordpress uit de voeten kunt. De berichten over de webwinkel zullen regelmatig worden aangevuld met uitleg over bijvoorbeeld aanvullende plugins.

Wordpress Algemeen

Informatie en tips over allerlei zaken die met Wordpress te maken hebben komen voorbij. Heb je vragen over Wordpress? Wellicht kun je hier nu of in de toekomst de antwoorden vinden. De tips kunnen je in ieder geval verder op weg helpen.

-->
KOFFIE OF THEE?

Viavisia
Duizendschoonstraat 24a
3051SE Rotterdam

telefoon: 06-23462242

e-mail: peter@viavisia.nl

KvK-nummer: 20115068