WERKWIJZE WEBDESIGN

Werkwijze webdesign

cadeau

Wensen doornemen

Wanneer je mij hebt benaderd om een website te bouwen zal er indien nodig een gesprek worden ingepland om de behoeften van jouw als klant wat betreft het webdesign in kaart te brengen.
Wanneer je een uniek ontwerp wilt, kun je voor een website op maat kiezen. Hierbij ligt nog niets vast en kun je zelf aangeven hoe je de website vormgegeven wilt hebben (qua verdeling van tekst en afbeeldingen b.v. (de lay-out)).
Viavisia zal je ook adviseren over het makkelijk vindbaar en bereikbaar maken je website. Hetgeen is besproken kan dan eventueel worden ge√Įmplementeerd in jouw website.

Het streven van Viavisia is, om de website de (bedrijfs)uitstraling mee te geven die jij als klant voor ogen hebt.

gereedschap sleutel

Aan de slag

Wanneer er een offerte is opgesteld en deze door jou is goedgekeurd zal er regelmatige terugkoppeling naar jou als klant plaats vinden.

Tussentijds zullen 1 of meerdere ontwerpen aan je worden getoond, waarbij je eventuele gewenste aanpassingen kenbaar kunt maken. Eerst worden bijvoorbeeld 1 of meerdere afbeeldingen van het ontwerp gemaakt. Wanneer het voorstelontwerp door jou als klant is goedgekeurd, wordt het ontwerp omgezet in een daadwerkelijke website. Viavisia werkt zo naar de uiteindelijke website toe.

vrachtwagen

Oplevering

Wanneer alles naar wens is zal de website worden opgeleverd. Eventuele aanpassingen, zoals het vervangen van tekst of afbeeldingen, kun je indien je dat wenst, in het vervolg zelf doen via een zogenaamd CMS programma (WordPress). Na oplevering krijg je van Viavisia een handleiding van dit CMS programma (WordPress), zodat je eenvoudig zelf aan de slag kunt.

KOFFIE OF THEE?

Viavisia
Duizendschoonstraat 24a
3051SE Rotterdam

telefoon: 06-23462242

e-mail: peter@viavisia.nl

KvK-nummer: 20115068